Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Wixx Scheepsteer Zwart

€ 139,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 Besteld = Verzonden
Specificaties
Productcode 1266-213
Omschrijving

Wixx Scheepsteer zwart is een hoogwaardig 1-component bitumencoating versterkt met speciaal geselecteerde kunstharsen en is ontwikkeld voor het conserveren van constructies in metaal. Onze unieke samenstelling resulteert in een betere hechting, betere UV bestendigheid en hogere viscositeit. Het product heeft een goede hechting op verouderde teer- en bitumenlagen en biedt daardoor een uitstekende bescherming. Scheepsteer wordt voornamelijk toegepast bij het in- en uitwendig conserveren van metalen scheepsdelen, damwanden, steigerpalen, woonboten, sluisdeuren en andere onderdelen die afwisselend of permanent in contact met water staan.

Verwerking: Scheepsteer kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Na 4 uur bij 20°C is de film handdroog, na 8 uur is de film hanteerbaar. Dit product laat zich het best verwerken bij een verwerkingtemperatuur tussen de 15°C en 25°C. Product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 4°C. Gebruik het product op een droge, vet-, en stofvrije ondergrond. Het product enkel verdunnen door middel van onze speciale verdunner. Na gelang gewenste laagdikte dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Eigenschappen: Langdurige bescherming tegen corrosie en vocht. Product blijft elastisch, hard dus niet uit. Bezit zeer goede waterafstotende eigenschappen. Droogtijd: handdroog na 4 uur, hanteerbaar na 8 uur.

Verbruik: 3m2 per/liter.

Leverbaar in 2,5L - 5L - 10L - 20L - 60L - 200L.

Ook interessant

€ 24,95