Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Wixx 2K Epoxy 650 Extreme Betoncoating 10L | Gebroken Wit RAL 9010

€ 129,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 besteld = Verzonden
Omschrijving

Wixx 2k Epoxy 650 Extreme betoncoating is een A-kwaliteit 2 componenten betonverf die geschikt is voor mechanische en chemische werkzaamheden. Uitermate geschikt voor zware belasting:

  • Garages
  • Werkplaatsen
  • Parkeergarages
  • Showrooms
  • Galerijen
  • Productie ruimtes
  • Magazijnen

Verbruik is 5 m2 per L. Het rendement is een indicatie en is volledig afhankelijk van het soort ondergrond

Voor een vloeistofdichte vloer die bestemd is tegen chemicaliën, Oliën, Vetten en weekmakers van banden adviseren wij een 2 laags systeem icm Wixx 2K universele primer. U heeft dus een 3 laagssyteem waardoor u een zeer duurzame vloer heeft. 

Wij kunnen dit in veel RAL & NCS kleuren leveren

Wij maken graag een passend voorstel voor u. Neem contact met ons via telefoon of email.

Stappen plan Wixx 2K Epoxy 650 Betonverf
De stappen voor een gemakkelijke plaatsing van deze coating:

1 Bepalen van de te behandelen vloer en afbakenen met tape en ons advies is om de randen/muren af te plakken met maskeerpapier/tape

2 Voorbereiden van deze vloer door middel van opschuren en ontvetten neem hiervoor een sterk reinigingsproduct zoals bijvoorbeeld Wixx Super ontvetter. LET OP: Na reinigen niet direct beginnen met coaten. Laat het object goed doordrogen.

3 Het samenvoegen van de producten kan in de emmer van de coating, hier is ruimte voor vervolgens het samengestelde product goed mengen met een mixer tot een egale massa bekomen wordt. Meng dit ca. 3 a 4 minuten


4 Onmiddellijk uitschilderen van deze laag op de vloer met behulp van een 2K Nylon roller en/of verfborstel in een voldoende juiste laag.

5 Deze laag dient uitgehard te zijn voordat men aan de volgende laag mag beginnen de wachttijd tussen deze 2 lagen bedraagt 24 uur.

6 Vervolgens stappen 3 en 4 herhalen met het product voor de 2de laag

7 Indien gewenst kan men apart antislipzand bij ons bestellen om een antislipafwerking te krijgen – dit antislipzand wordt dan in de gewenste hoeveelheid ingestrooid in de 1ste laag en overlaagd (of verzegeld) met de 2de laag.

LET OP: Zodra de epoxy coating en de verharder gemengd zijn, kan men ca 1,5 uur  met dit product werken! Dit is duidelijk zichtbaar omdat het product in de emmer begint in te dikken