Geen producten (0)
 

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean 10L

€ 139,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 besteld = Verzonden
Omschrijving

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean muurverf 

  • Beschermt tegen vlekken
  • Gebruiksklaar product
  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Prettig te verwerken
  • Uitstekend Reinigbaar

Dit product is alleen verkrijgbaar in Wit & RAL 9010

Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf is de opvolger van de Sikkens Alpha Rezisto Mat. 

De Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf is een zeer matte, vlekafstotende en zeer goed reinigbare muurverf voor binnen. Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is geschikt voor het behandelen van alle binnenondergronden zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

Door de ultieme vlekafstotendheid is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean  ideaal voor ruimtes die regelmatig gereinigd worden, en die vooral mooi en schoon moeten blijven. Denk hierbij aan horecagelegenheden, ziekenhuizen of scholen. Maar natuurlijk ook in woonruimtes waar veel geleefd wordt, zoals bijvoorbeeld de keuken of woonkamer.

De Stainshield Technology waarover de De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean  Muurverf beschikt onderscheidt zich door vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans te geven de verflaag binnen te dringen. Hierdoor trekken vlekken niet in de muur en is deze muurverf eenvoudig te reinigen. Daarnaast heeft deze Sikkens muurverf het EU Ecolabel en Indoor Air Quality A+ certificering.