Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Dutch Color Carboleum Zwart

€ 44,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 Besteld = Verzonden
Specificaties
Productcode 1439-1086
Omschrijving

Dutch Color Carboleum Zwart

Bent u van plan uw (tuin)huis, schutting of schuur met een zwarte laag te voorzien? Dan is onze zwarte carboleum hét middel voor u. Met dit middel geeft u uw hout een mooie zwarte toplaag dat afwerend werkt tegen vocht en neerslag. Zo blijft uw hout optimaal beschermd en in goede conditie. Verfuitverkoop heeft zwarte carboleum van het bekende merk Dutch Color Coatings en is verkrijgbaar in 5 en 20 liter verpakking. Het verbruik van dit middel is gemiddeld 5-10m2 per liter. Zwart carboleum van Dutch Color Coatings is helaas niet geschikt voor hardhout, zoals bangkirai of teak.

Eigenschappen
Carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Carboleum dringt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Gebruiksaanwijzing
Carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager
dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Ook interessant

€ 7,95