Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

DCC Belgische Carboleum

€ 42,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 Besteld = Verzonden
Specificaties
Productcode 2028-1049
Omschrijving

Dutch Color Carboleum Bruin

Wilt u uw houtwerk voorzien van een bruine conserverende laag? Bestel dan uw bruine carboleum bij Verfuitverkoop. Het hout krijgt hiermee een mooie toplaag en de carboleum zorgt ervoor dat regenwater niet in het hout dringt.

Verfuitverkoop heeft bruine carboleum van het bekende merk Dutch Color Coatings en is verkrijgbaar in 5 en 20 liter. Het verbruik is 5-10m2 per liter. Naast bruin hebben we ook nog  zwart. 

*niet geschikt voor hardhout zoals bangkirai of teak.

Eigenschappen
Carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Carboleum dringt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Gebruiksaanwijzing
Carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager
dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Ook interessant

€ 7,95