Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

DCC Belgische Carboleum Zwart

€ 42,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Voor 15:00 Besteld = Verzonden
Specificaties
Productcode 1439-3506
Omschrijving

Dutch Color Carboleum 

Bent u van plan uw (tuin)huis, schutting of schuur met een laag te voorzien? Dan is onze carboleum hét middel voor u. Met dit middel geeft u uw hout een mooie  toplaag dat afwerend werkt tegen vocht en neerslag. Zo blijft uw hout optimaal beschermd en in goede conditie. Verfuitverkoop heeft  carboleum van het bekende merk Dutch Color Coatings en is verkrijgbaar in 2,5L - 5L - 10L en 20L verpakking. Het verbruik van dit middel is gemiddeld 5-10m2 per liter.

Eigenschappen
Carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Carboleum driQngt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Gebruiksaanwijzing
Carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager
dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Ook interessant

€ 7,95