Wixx Super Ontvetter 5L

Oorspronkelijke prijs was: € 72,40.Huidige prijs is: € 44,95. (incl. 21% btw)

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Wixx Super Ontvetter is een krachtige geconcentreerde ontvetter/reiniger, die geschikt is voor veel toepassingen en een snelle en diepe reiniging heeft. De Wixx Super Ontvetter wordt hiervoor in meerdere of mindere mate verdund met water. Super Ontvetter heeft een aantal zeer goede eigenschappen die hieronder worden toegelicht.

 

Super Ontvetter is toepasbaar op alle metalen, lakken, vloeren, tegels, kunststoffen e.d. Het verwijdert moeiteloos olie, vet en vuil van ieder oppervlak en maakt het oppervlak antistatisch zodat het nadien geen vuil meer aantrekt. Verder is het product fosfaatvrij, oplosmiddelvrij en onbrandbaar. Het product is zeer voordelig aangezien het steeds verdund wordt gebruikt.

 

Let op:

Kunststofproducten moeten vaker en zorgvuldiger gereinigd worden. Onvoldoende reiniging kan leiden tot bijv. afspringen van de lak.
Tevens is het erg belangrijk om metalen, waaronder aluminium direct na reinigen, goed na te spoelen met water.

Voor gebruik wordt de Super Ontvetter verdund met water. Hierbij kan het volgende verdunningsschema als leidraad gebruikt worden:

 

Verhouding

 1:5                              – Reinigen     van     muurtegels     (sterk     vervuild),     motoren, roetaanslag en zwaar vervuilde betonvloeren

1:8                              –  Afwassen van plafonds en verwijderen van nicotine-aanslag.

1:10                            –   Ontvetten van diverse soorten metalen, laklagen en lichte vervuilde betonvloeren

1:20                            –   Inweken van gordijnen, reinigen van lamellen.

1:30                            –   Reinigen van muurtegels, harde kunststoffen, tuinmeubels, kasten, deuren e.d.

1:40                            –   Machinaal reinigen van tapijten met borstels.

1:50                            –   Machinaal reinigen van tegelvloeren, industrievloeren.

1:100                          –   Reinigen van ramen.


Verpakking

Inhoud                 5 ltr

 

Verwerkingsmethode

De ontvetter/cleaner in de juiste verdunning (zie het schema op de volgende bladzijde) rijkelijk op een zachte niet pluizende doek gieten en hiermee het te reinigen oppervlak schoonpoetsen. Of het te reinigen oppervlak besprenkelen / benevelen met de ontvetter en vervolgens met een doek uitwrijven.

Laat het product inwerken gedurende 30 seconden tot 2 minuten, naargelang de graad van vervuiling. Indien het product opdroogt voordat er wordt nagespoeld, eventueel opnieuw benevelen met dezelfde verdunning.

Het oppervlak naspoelen met water of schoonvegen met een natte doek waarna goed droogzuigen c.q. droogwrijven.

Bij zware vervuiling is het soms nodig een eenvoudige mechanische bewerking te doen om het product beter te laten doordringen tot in de vervuiling.

Specificaties